Neler yeni
XenForo Bannerlar
Modern AdBlock Uyarısı

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rehber Metin2 B. Ejderha Kutusu (Ağır) Nereden Düşer, Ne Çıkar?

Fatih Bulut

Süper Üye
Dc
fatihbulut
Metin2 B. Ejderha Kutusu (Ağır) Nereden Düşer, Ne Çıkar?

Metin2 Yohara kıtasının dondurucu zirvelerinde, Kuzeyin devasa canavarı Alastor ile yüzleşmek her yiğidin harcı değildir. Bu amansız mücadeleyi başarıyla tamamlayan oyuncuları ise bekleyen muazzam bir ödül var: B. Ejderha Kutusu (ağır). Alastor'un pençelerinden alınan bu muhteşem hazine sandığı; oyun sonu (end-game) yılan ekipmanlarından efsanevi zırhlara, nadide parıltılı incilerden premium dükkanlara kadar adeta bir krallık serveti barındırıyor.

Gelin; bu devasa sandığın nereden elde edildiğine, içinden çıkabilecek tüm ödüllere ve can sıkıcı olabilecek o katı ticaret kurallarına birlikte samimi ve akıcı bir dille göz atalım.

B. Ejderha Kutusu (Ağır) Nereden Düşer?​

Eğer bu sandığı normal haritalarda canavar keserek ya da klasik Metin taşlarını kırma yoluyla elde etmeyi planlıyorsanız, ne yazık ki aradığınızı bulamayacaksınız. Çünkü resmi viki verilerine göre bu sandığın canavarlardan, Metinlerden veya standart diğer zindan sandıklarından doğrudan düşme ihtimali bulunmuyor.

Kutuyu envanterinize katabilmek için şu özel zindan başarısını tamamlamanız şarttır:

• Kuzey Rüzgarı Derinlikleri (Zor) Başarı Ödülü: Bu sandığı doğrudan elde edebilmenin tek yolu, Alastor'un zor mod zindan mücadelesini başarıyla tamamlamaktır.

Sandık İçeriği: İçinden Ne Çıkar?​

B. Ejderha Kutusu (ağır), açan şanslı oyuncuya karakter gelişiminde adeta çağ atlatacak inanılmaz zengin bir ganimet havuzu sunar. Sandığı açtığınızda şansınıza bağlı olarak elde edebileceğiniz tüm ödüller şunlardır:

1. Efsanevi Kara Ejderha ve Yılan Silahları (+0)​

Karakterinizin saldırı gücünü zirveye taşıyacak, doğrudan +0 seviyesinde düşen efsanevi silahlar:

• Kara Ejderha Silahları: Kara Ejderha Kılıcı, Kara Ejderha Bıçağı, Kara Ejderha Jileti, Kara Ejderha Hançeri, Kara Ejderha Yayı, Kara Ejderha Çanı, Kara Ejderha Yelpazesi ve Kara Ejderha Pençesi.
  • Yılan Silahları: Yılan Kılıcı, Yılan Büyük Kılıcı, Yılan Bıçağı, Yılan Hançeri, Yılan Yayı, Yılan Çanı, Yılan Yelpazesi ve Yılan Pençesi.

2. Güçlü Kara Ejderha ve Özel Ejderha Zırhları (+0)​

Savunmanızı sarsılmaz kılacak ve karakterinize asil bir duruş katacak zırhlar:

• Kara Ejderha Zırhı, Rüzgar Ejderhası Zırhı, Büyü Ejderhası Zırhı, Tanrılar Ejderhası Zırhı ve Gök Ejderhası Zırhı.

3. Yılan Silahı Üretim Şablonları​

Kendi yılan silahınızı bizzat demircide üretebilmeniz için ihtiyaç duyacağınız tüm taslaklar bu sandıktan çıkabilir:

• Yılan Kılıcı (Üretim), Yılan Büyük Kılıcı (Üretim), Yılan Bıçağı (Üretim), Yılan Hançeri (Üretim), Yılan Yayı (Üretim), Yılan Çanı (Üretim), Yılan Yelpazesi (Üretim) ve Yılan Pençesi (Üretim).

4. Değerli Yohara Geliştirme Malzemeleri ve İnciler​

Ekipmanlarınızı ve eldivenlerinizi yükseltirken her dönem en çok arayacağınız, oyun piyasasının en pahalı materyalleri:

• Ay Taşı, Titandiyoksit ve Akik.
  • Parıltılı İnciler & İstiridye: Parıltılı Beyaz İnci, Parıltılı Mavi İnci, Parıltılı Kankırmızı İnci ve Parıltılı İstiridye.
  • Kuzey Rüzgarı Parçaları: Kuzey Rüzgarı Silah Taşı (x15), Kuzey Rüzgarı Silah Taşı+ (x15), Kuzey Rüzgarı Eldiven Taşı (x7), Kuzey Rüzgarı Çarkı (x5) ve Kuzey Rüzgarı Ruh Taşı.
  • Ejderha Parçaları: Beyaz Ejderha Pulu, Beyaz Ejderha Başı, İrade Topazı (x6) ve Kutsal Parça (120).

5. Pet ve Simya Sistemleri​

Karakterinizin en büyük destekçileri olan petlerinizi ve simyanızı geliştirecek özel ögeler:

• Beyaz Ejderha Yumurtası ve pet besini olan Protein Lokması.
  • 7 günlük geçici refakatçi Yavru K. Rüzgarı Ejderhası.
  • Simyanızı parlatacak son derece değerli Ejderha Alevi (B).

6. Premium Özellikler, Kutsamalar ve Yardımcı Eşyalar​

• Pazar işlerinizi inanılmaz kolaylaştıracak 7 Günlük Ticaret Camı ve 7 Günlük Kişisel Premium Dükkan.
  • Arttırma Kağıdı, Efsun Nesnesi, Kutsama Küresi ve Küçük Kutsama (x3).
  • Demirci Taşı, Gece Jediti, Duman Jediti ve Şeytanların Taşı +4.
  • Paralı Asker Lisansı, Geçit Bileti, Tamlığın Kitabı, Yetenek İksiri, Auranın Ateş Runiği (100) ve tam 200 adet Süs Taşı.
  • Savaşlarda hayat kurtaran Ejderha Kutsaması (x6), Yaşam Kutsaması (x6) ve Sihir Kutsaması (x6).

Pazar Aramaları ve Çok Sıkı Ticaret Engelleri (Buna Dikkat!)​

Envanterinizdeki bu parlak kutuyu pazar alanlarında kolayca filtrelemek ve yönetmek isterseniz şu kategorileri kullanabilirsiniz:

• Ticaret Camı üzerinden aratırken: Diğerleri/Sandıklar-Kutular sekmesini kullanabilirsiniz.
  • Ganimet Filtresi ayarlarken: Başka Eşya/Hediye Kutuları seçeneğini aktif etmeniz yeterlidir.
Ancak buraya çok ama çok dikkat edin! "Ben bu değerli ejderha kutularını zorlu zindanlarda biriktirip pazarda satarak servet kazanırım" ya da "Depoya atıp yan karakterlerime aktarırım" diye plan yapıyorsanız, oyun mekaniklerinin bu konuda son derece tavizsiz olduğunu bilmeniz gerekiyor.

Resmi Wiki'deki ticaret kısıtlama tablosuna göre bu kutunun hiçbir şekilde paylaşımına veya ticaretine izin verilmiyor. Sandığın kısıtlamaları tam olarak şöyledir:

• Satılamaz ve Ticaret Penceresinden başka bir oyuncuya verilemez.
  • Pazar Penceresine konulamaz ve diğer oyunculara sergilenemez.
  • Yere atılamaz (yere düşürülemez) ve depolarda saklanamaz.
  • Envanterde üst üste stoklanamaz.
  • Posta kutusu ile başka bir hesaba gönderilemez ve YZK (NPC) satıcılarına satılamaz.
Kısacası, elde ettiğiniz her bir B. Ejderha Kutusu (ağır) tamamen o anki karakterinize zimmetlidir. Bu yüzden onu satmayı planlamak yerine bizzat kendiniz açmalı; içinden çıkacak o değerli Kara Ejderha veya Yılan ekipmanları, Beyaz Ejderha Yumurtası ya da premium dükkan eşyalarıyla doğrudan kendi gücünüzü zirveye taşımalısınız.

Kuzey Rüzgarı Derinlikleri'ndeki o amansız Alastor mücadelelerinizde şimdiden bol şans ve keyifli oyunlar dileriz!

Sandıktan çıkma şansı olan ve Yohara'da yolunuzu kolaylaştıracak "Yavru K. Rüzgarı Ejderhası" petinin karakterinize sağladığı tüm özellikleri ve bonusları internette araştırmamı ister misiniz?

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar