Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Hiçbir zaman yapacağınız alışverişlerde M2pvpserverlere güvenerek alışveriş yapmayın. M2pvpserverler hiçbir firmanın garantörü değildir. Hosting yetkilisi rütbesine sahip olsun ya da olmasın, forum yönetiminde olsun ya da olmasın hiçkimse M2pvpserverler adına satış yapma ya da güvence verme yetkisine sahip değildir. Alışveriş yapacağınız firmalara sadece M2pvpserverler yönetiminde diye ya da hosting yetkilisi rütbesine sahip diye güvenmeyin. m2pvpserverler.com olarak görevimiz alıcı ve satıcıyı bir araya getirmektir. Onun dışında kalan herşeyde alıcı ve satıcı sorumludur. m2pvpserverler.com Yönetimi olarak bu bölümlerde yapacağınız alışverişlerin hiçbirinde sorumluluğumuz olmadığını tekrar belirtir, üyelerimizden alışveriş yapacakları firmaları önceden çok iyi araştırmalarını öneririz. m2pvpserverler üzerindeki tüm bölümlerde alışveriş yaparken bu şartları ve sorumluluğun tamamen size ait olduğunu kabul etmiş olursunuz.

Ücretli Files ⭐En Çok Kazandıran Oyun Yapıları ⭐ Bol Referanslı⭐ Projenize DEV. Hizmeti ⭐Denenmiş Oyun Dosyaları ⭐(1-99 & 98-99 & 104-105) ⭐

bLastX

Yeni Üye
Files Sahibi
bLastX
Files Yapısı
1-99 & 98-99 & 104-105
Referanslarınız
Konu içerisinde yer almaktadır.
Files Fiyatı
İrtibat sağlayabilirsiniz.
İletişim
Discord Adresim : blast.x
Satış Sonrası Destek Süresi
3
Ön Bilgi

Merhabalar;

Uzun yıllardır metin2 pvp sektöründe başarılı projelere imza attım.
Açtığım oyunlar bizzat kendi fileslerim ile açılmıştır.
Sorunsuz olduğu taktirde insanların huzuruna satışa sunuyorum. Açmış olduğum projelerimde oyunun dizaynından, nesne marketine kadar her zerresi ayarlıdır.
Alıp direk açabilir veyahut kendiniz de ekstra bir kaç bir şey değiştirebilirsiniz.

Ürünlerimi lisanslı veya sourceli satın alabilirsiniz.
Lisanslı anlaşıldığı taktirde 3. şahısların sunucusuna veya sunucularına kurulum yapmıyorum.
Dosyalar iletildikten sonra ücret iadesi yapılmamaktadır.
Dev. olarak işlem yapıldıysa, yapıldıktan sonra ücret iadesi yapılmamaktadır.
Oyun hakkında bilgim yok, zamanım yok derseniz de ek ücrete tabir DEV. olarak görev alırım.
Satışta olan filesim yüksek oyuncularda denenmiştir. Özelden ulaşıldığı taktirde videolar,görseller iletilebilir.
Fileslerimde olmasını istemediğiniz sistemler olur ise alım öncesinde beyan edip deaktif ettirebilirsiniz. Onun haricinde dosya verildikten sonra DEV. olarak anlaşılmadıysa herhangi bir işlem gerçekleştirilmez.

standard-1.gif

Ek Hizmetler

Reklam Organizatörlüğü
Reklam Hizmeti
Anlaşmalı Server Ortaklığı

İletişim Adresi

Web Sitem : http://blastx.work/
Whatsapp : Tıklayıp Yazabilirsiniz
Files Satış Discord Sunucum: https://discord.gg/zRsw9bRWjg
Kişisel Discord: blast.x
Skype Adresim : live:.cid.3838f5686b62305e

Öncelikle hayırlı forumlar dilerim. Kendisi gerek karakter gerek dostluk bakımından zirvede olan bir insandır. Gerek sohbeti olsun gerek sıcak kanlılığı olsun o hissi her zaman yansıtıyor. Başınız dara düştüğü zaman yardıma koşup sizinle beraber gülmeyi de biliyor.
Forum içerisinde tanıdığım ve kadim dostum olarak nitelendirebileceğim biridir. Kısa süre içerisinde yıllanmış dostlarımın yerini aldı. İş ahlakını söylemiyorum bile.

Yaptığı iş ortada kalitesi ortada, aldığı her mebla sonuna kadar helal edilecek bir insandır. Kendisi ile olmaktan ve dostum olmasından dolayı çok mutluyum. Başarıların her zaman daim olsun kardeşim. Güvenilirdir.
M2Like,Petra2,Nepal2,Etki2 .. vs Sunucu Sahibi Olarak Yazıyorum,
Göktuğ kardeşim ile çalıştık ve yıllardır çalışırız zaten kendisinden memnunum sunucumuzda TL 'lik olarak görev yaptı ve en az 10 yıldır birlikte çalışırız tüm sunucularımda görev almıştır. gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. Fileslerinde sorun yaşamazsınız @bLastX :tesekkurler: 😍
Teşekkürler, çok ilgili ve bilgili <3
Kendisi ile 65-250 sunucumuz için DEV hizmeti ve koçluk satın aldık. Gerçekten işini hakkı ile yapan nadir insanlardan. Tekrardan teşekkürler
65-250 sunucumuz için iletişime geçtik gerekli olan desteği sağolsun esirgemedi. Bir çok konu hakkında sorunsuz çözüme kavuşturdu. Verdiğim ücret sonuna kadar helal hoş olsun. En kısa sürede tekrardan çalışmak dileğiyle.
Göktuğ bey ve ekibi ile yakın süreçte açacağımız 1-99 oyun yapısı ile çalışma fırsatımız oldu. Güvenilir ve işinin ehli bir insan ekibi de aynı şekil tekrardan teşekkürler.
Desteğiniz için çok teşekkürler. Bir çok konuda yardımcı oldu sağolun tekrardan
Emeğin için çok teşekkürler. XX insanlar gibi sallamaktansa elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorsun. Çalıştığım için çok memnun kaldım. Farklı projelerde tekrardan çalışmak dileğiyle
Kendisi ile iletişime geçtik gerekli olan desteği sağolsun esirgemedi. Bir çok konu hakkında sorunsuz çözüme kavuşturdu. Verdiğim ücret sonuna kadar helal hoş olsun.
kalitenin tek adresi ilgi alakaları için teşekkür ederim <3
Firmaların aksine bir sorun olduğu zaman çok seri şekilde çözüme kavuşturdular. Herhangi küçük bir sistem veya quest olsa dahil para talep etmedi gerçekten işini hakkı ile yapan nadir adamlardan birisisin tekrardan teşekkürler
Öncelikle sanal üzerinde tanıştığım ve sanki 10 yıldır bir bağımız varmış gibi mükemmel bir iletişimimiz oldu. Kendisi bir çok konuda üst düzey bilgiye sahip ve çözüme kavuşturabilecek potansiyeli mevcut. Kendisi ile proje ortaklığı yapmaktayız ve sorunsuz anında 7/24 destek vermektedir.

Umarım hayatın boyunca başarılı olursun kardeşim. Piyasada adam akıllı bir birey bulmak gerçekten zor. Tekrardan teşekkür ederim
Merhabalar Lorgan2 Yönetiminden oğuzhan ben yönetim olarak Göktuğ kardeşimin filesini satın aldık ilgi alaka yardım hizmetden yana sıkıntınız olmasın files hoşumuza gitti umarım daha uzun yıllar çalışırız Ellerine kollarına sağlık kardeşim
Merhabalar holigan2 yöneticisi olarak projemde bana yardımcı olan göktuğ kardeşime teşekkür ederim her konuda anlayışlı ve işin ehli birisi her türlü iş yapabilirsiniz
Göktuğ kardeşim sağolsun ilgili ve alakalı her türlü sorunda sıkıntıda yardımcı oluyor ve çözümü gösteriyor.
Güvenilir işinin ehlidir.

ARKENIA2.png
arkesialogo.png
5f84556cc96374.71381751_epqmjflikognh.png
auris2.png
11.png
12.png
13.png
14.png
output.png
kodes2.png
logo4d0fd00b9a4d438e.png
logo.png

Oyuna Başlangıç
baslangi..png

Login Ekranı
login.png

Eski Yükleme Barı
eskitarzyukleme.png

Otomatik Av ( İsteğe göre deaktif edilir )
otoav.gif

Düşen YANG miktarları OLD yapıya göre ayarlanmıştır.
yangdusme.png

Zar Sistemi
zar.png

Var Mısın Yok Musun Sistemi
varmisinyokmusun.png

Uzaktan Market Sistemi
uzaktanmarket.png

Uzaktan Biyolog Sistemi
uzaktanbiyolog.png

Toplu Sil & Sat Sistemi
toplusilsal.png

Oto Bağırma Sistemi
otobagirma.png

İkarus Ful Fix Offline Shop
offshop.png

Patron Takip Sistemi
patrontakip.png

Mob İnfo Sistemi
mobinfo.png

Sandık Ön İzleme Sistemi
sandikaynasi.png

Seçmeli Skil Ekranı
skillpenceresi.png

Hızlı BK Okuma Sistemi
hizlibkoku.png

Hızlı Ruh Okuma Sistemi
hizliruhoku.png

Kadim Efsun & Küre Sistemi
kadimefsun.png

K Envanter Sistemi
kenvanter.png

Sınırsız Yang Sistemi
sinirsizyang.png

Client Taraflı Efsun Botu
efsunbotu.png

Admin Panel
adminpanel.png

1-99 OldSchool olarak dizayn edilmiştir.
Marty 5.8 alt yapısıdır. Bir çok warning,syser,core çözülmüştür.
Ek fiyat olarak ücretli sistem de bulunmaktadır. İsteğe göre entegre edilir. (Wiki-BattlePass VB.)
Official tüm zindanlar bulunmaktadır.
Karakter hasar vuruşları old yapıya göre ayarlanmıştır.
Moblar tanıtıma eklenmemiştir. Müşteri keyfine göre düzenleyebilir
+2400 oyuncuda sorunsuz hizmet vermiştir.

GIRIS EKRANI
login.png

Özel canavar setli itemler ile başlarsınız. Müşteri isteğine göre değiştirebilir.
baslangic.png

Filesimde kadim efsun sistemi olup, ayrıyetten 5-5 & 1-1 hazır item sistemi de bulunmaktadır.
haziritem.png

104-105 deneyimlerim sonucunda oyuncular genellikle PVM ağırlıklı bir yapı seviyor. Bu yüzden başlangıç setlerinin bir kaç dönüşümünü getirdim. Resimde gördüğünüz onlardan biridir.
pvm.png

Raidcall Sistemi
rcsistemi.png

Ronark Sistemi
ronark.jpg

Tektık Biyolog Sistemi
tektik.png

Official Rinanın görevlerinden biridir. Vslik sunucuya entegre edildi.
tuy.png

Filesime özel yazdığım bir luadır. Karaktere 7 günlük HP isteğe göre TAG verir.
vip.png

PVM & PVP Bölgeleri
PVM bölgelerinde serbest açılmaz.
Korumalı ve korumasız alanlar mevcuttur.
yuzuk1.png

Kadim Efsun Sistemi
kadim.png

Görev Sistemi
gorev.png

Evrim Sistemi
Herhangi bir özellik vermez, sadece görünüş içindir. +75 & Beta & Triton vs. uyumludur.
evrim.png

Stabil Sistem & Oyun Seçenekleri
esc.png

Bonus Bilgi Sistemi
bonusbilgi.png

Toplu İtem Silme l Satma Sistemi
a4.png

Hızlı Ekipman Sistemi
a5.png

Lonca Sıralama Sistemi
a7.png

104-105 Farm & VS Olarak Dizayn Edilmiştir
Marty 5.3 alt yapısıdır. Bir çok warning,syser,core çözülmüştür.
Ek fiyat olarak ücretli sistem de bulunmaktadır. İsteğe göre entegre edilir. (Wiki-BattlePass VB.)
Tüm zindanlar tek kattır. ( 5 dakika soğuma süreli)
Damage oranları eşittir.
+1600 oyuncuda sorunsuz hizmet vermiştir.
Nesne marketine kadar ayarlıdır, kur aç şeklindedir.

Oyuna Başlangıç
baslangic.png

Hazır İtem Sandığı & Farmlık Silah
item.png

Otomatik AV Sistemi
otoav.gif

Oto Bağırma Sistemi
oto.gif

Kral & Star & VIP Sistemi
kralstarvip.png

Tek Tık Biyolog Sistemi
bio.png

Oyun İçi Nesne Market Sistemi & Ön İzlemeli
nesnemarket.png

Raidcall Rütbe Sistemi
raidcal.png

Global Sıralama Sistemi
rank.png

Zar Sistemi
zar.png

Var Mısın Yok Musun Sistemi
vm.png

Fırsatı Yakala Sistemi
firsat.png

Banka Sistemi
banka.png

Mob İnfo Sistemi
mobinfo.png

Kolaylaştırılmış Işınlanma Yüzüğü
ring.png

Görünüş Üzerine 5 Evrimli, Evrim Sistemi
evrimsistemi.png

Sistem & Oyun Seçenekleri
esc.png

Gemi Savaş Sistemi
gemisavasi.png

Ronark Sistemi
ronark.png

Yenilenmiş Lonca Sistemleri
lonca.png

loncaskor.png

98-99 VS Olarak Dizayn Edilmiştir.
Filesimin içerisinde FARM sadece görünüş amaçlıdır.
+1500 oyuncuda sorunsuz hizmet vermiştir.
Tüm zindanlar tek kattır. ( 5 dakika soğuma süreli)
Damage oranları eşittir.
Nesne marketine kadar ayarlıdır, kur aç şeklindedir.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar