- Server Adı
- Metin2Hit
- Server Web Sitesi
- https://www.metin2hit.com/
- Server Discord Adresi
- https://discord.gg/RwxwZ2TuBy
- Açılış Tarihi
- 4 Nis 2025
- Server Durumu
- Old School
- Level Aralığı
- 98 99
Metin2Hit - Yeni Nesil OldSchool 98-99 MMORPG Macerasına Hoş Geldiniz! Türkiye"de Nam Salmış Wslik Server Tekrardan Karşınızda

Metin2Hit, 98-99 OldSchool dönemi nostaljisini yaşamak ve gelişmiş oyun sistemleriyle eğlenceli bir deneyim kazanmak isteyen oyuncular için mükemmel bir seçenek! Şimdi Metin2Hit te, benzersiz özellikler ve heyecan dolu bir dünya sizleri bekliyor!

- 100.000 TL Ödül Havuzu : En güçlü oyuncularımızı büyük ödüller bekliyor!
- 35 Adet Farklı Tip Aura : Karakterinizi özel ve güçlü kılacak auralar ile gücünüze güç katın.
- Geliştirilmiş Evrim Sistemi : Efsanevi güçlere ulaşmak için yeni evrim yolları keşfedin.
- Tak Çıkar Kostüm Efekt Sistemi : Kostüm efektleri ile karakterinizi kişiselleştirin ve savaş alanında fark yaratın!
- Balık Etkinliği Sistemi : Hem rahatlamak hem de ödüller kazanmak için balık tutma etkinliğine katılın!
- [KRAL] VS Arena Sistemi : Diğer oyuncularla en iyi olmak için kral arenada mücadele edin.
- El Parıldama Sistemi : Elinizi parıldatarak, yeteneklerinizi gösterin!
- Otomatik Av Sistemi : Av yaparken zamanınızı boşa harcamayın, otomatik av sistemi ile işlerinizi kolaylaştırın.
- At Yarışı Sistemi : Sürat ve strateji dolu at yarışı etkinliğiyle heyecanı doruklarda yaşayın.
- Ödüllü Sıralama Sistemi : En iyi oyuncuları ödüllendiren sıralama sisteminde yerinizi alın!
- Tanaka Eventi Sistemi : Efsanevi Tanaka eventlerinde tanakları katledip Ep ödülleri kazanın!
- 30 Saniyede VS Hazır Sistem : Hazır efsun sistemiyle 30 saniyede vs hazır sistem!
- Kadim Efsun Sistemi : Kadim efsunlarla karakterinizi daha da güçlendirin.
- Zar Etkinliği : Oyuncularla zar atıp EP Katlama Sistemi.
- Geliştirilmiş Tek Tık Biyolog : Biyolog sistemini tek tıkla halledebilir, 92-94 Görev Değiştirme sistemi ile..
- Raidcall Rütbe Sistemi : Raidcall sistemindeki rütbe basamaklarında hızla yükselin.
- Büyük Ödüllü Yeni Ronark Sistemi : Ronark bölgesindeki yeni sistem ile büyük ödüller kazanın!
- Her Karakter İçin Hazır Efsun Sistemi : Her karaktere özel efsunlarla farklı güçlere sahip olun.
- Hit Coin Sistemi : Efsanevi Hit Coin ile özel eşyalar ve avantajlar elde edin.
- Epine VS Sistemi : Epine vs sistemiyle düelloda gücünü göster meydan okuyun.
- 50x İconlu Ünvan Sistemi : 50x ikonlu ünvanlar ile karşınızdaki oyunculara ne kadar güçlü olduğunuzu gösterin!
Metin2Hit sunucusu, eski usul OldSchool oyun deneyimini, modern sistemlerle birleştirerek sizlere gerçek bir MMORPG macerası sunuyor! Hayalinizdeki karakteri yaratın, mücadele edin ve güçlü rakiplerinizi alt edin!

- Açılış Tarihi : [4 NİSAN 2025 CUMA SAAT 21:00]
- Toplam Ödül Havuzu : 100.000 TL
Bize katılın ve Metin2Hit'te unutulmaz bir deneyim yaşayın!