- Dc
- fatihbulut
Metin2 Deri Kemer Nereden Düşer? Yapımı
Metin2'de karakterinizin envanterini rahatlatacak ve size ekstra slot alanı sunacak harika bir eşya var: Deri Kemer. Uzun soluklu farmlarda veya zorlu zindanlarda eşya yönetiminizi kolaylaştıran bu kemerin detaylarını, nereden düştüğünü ve özelliklerini sizin için derledik. Gelin hiç lafı uzatmadan detaylara girelim.
Metin2'de karakterinizin envanterini rahatlatacak ve size ekstra slot alanı sunacak harika bir eşya var: Deri Kemer. Uzun soluklu farmlarda veya zorlu zindanlarda eşya yönetiminizi kolaylaştıran bu kemerin detaylarını, nereden düştüğünü ve özelliklerini sizin için derledik. Gelin hiç lafı uzatmadan detaylara girelim.
Deri Kemer Nereden Düşer ve Nasıl Üretilir?
Haritalarda sıradan canavarları keserek "Acaba bu kemer hangi slottan düşer?" diye vaktinizi boşa harcamayın. Bu kemere sahip olmak için oyunda şu iki temel yöntemi kullanmalısınız:- Patronlar (Bosslar): Yüksek seviyeli ve zorlu zindanları dönmeyi seviyorsanız, kemeri oyunun meşhur patronları olan Nemere ve Razadör'den doğrudan elde edebilirsiniz.
- Üretim (NPC Yu-Hwan): "Ben boss kesmekle uğraşamam, malzememi toplar kendim yaparım" derseniz hiç dert etmeyin. Oyunda bulunan Yu-Hwan adlı NPC'ye giderek Deri Kemer'i bizzat kendiniz de üretebilirsiniz.
Kemer Envanteri ve Slot Kapasitesi
Deri Kemerin oyuncular tarafından bu kadar tercih edilmesinin ana sebebi, size ekstra kemer envanteri sunmasıdır. Kemerinizi başarıyla geliştirip +9 seviyesine ulaştırdığınızda, kemer envanterinizdeki açık slot sayısı tam 6 adede çıkacaktır. Bu da size oyunda oldukça güzel bir taşıma alanı kazandırır.Deri Kemere Cevher Nasıl Eklenir?
Kemerinizi +9 yaptınız diyelim, eşyanızın özelliklerini daha da artırıp potansiyelini zirveye taşımak için cevher sistemini mutlaka kullanmalısınız. İşlem adımları ise oldukça basittir:- Öncelikle İşlenmiş Elmas kullanarak kemerinize 3 adet delik (yuva) açmanız gerekiyor.
- Yuvaları açtıktan sonra, bu boşluklara Deri Kemerin kendine özel madeni olan Kızıl Alev Taşı eklemelisiniz. Kızıl Alev Taşı eklediğinizde eşyanın size sağladığı özellikleri doğrudan artırmış olursunuz.