- Dc
- fatihbulut
Forum tanıtımlarında oyuncuların ve sunucu sahiplerinin ilgisini çekecek, modern simgeler ve net bir tipografiyle düzenlenmiş konu tasarımı:
Oyuncularınıza tamamen kendilerine ait, diledikleri gibi özelleştirebilecekleri ve arkadaşlarıyla vakit geçirebilecekleri yeni nesil Kişisel Sığınak Sistemi!
Sığınak Yönetim Arayüzü & İstasyon Kontrol Kartları
Canlı Hasar & DPS Ölçer (Floating HUD)
❖ KURULUM ÖZETİ ❖
[SİSTEM] Kişisel Sığınak & Dinamik Test Alanı Sistemi
Oyuncularınıza tamamen kendilerine ait, diledikleri gibi özelleştirebilecekleri ve arkadaşlarıyla vakit geçirebilecekleri yeni nesil Kişisel Sığınak Sistemi!
SİSTEMİN ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLERİ
- Kişiye Özel İzole Harita (Private Map Instance):
Oyuncular sığınağa giriş yaptığında sunucu arka planda tamamen o oyuncuya özel dinamik bir harita alanı oluşturur. Farklı oyuncuların sığınakları, NPC'leri ve objeleri birbirine asla karışmaz; tam optimizasyonlu ve akıcı bir deneyim sunar. - Hasar Test Kuklası (VNUM: 20999) & Canlı DPS Ölçer:
Sığınağa yerleştirilebilen 2 Milyar HP'ye sahip kadim taş kukla asla ölmez ve darbe aldıkça canını yeniler. Kuklaya vurulduğu anda otomatik açılan şık DPS HUD panelinde:- Canlı DPS: Saniyede verilen anlık hasar
- Max Hit: Tek seferde yapılan en yüksek vuruş rekoru
- Toplam Hasar: Kuklaya verilen toplam hasar miktarı
- Detaylı Analiz: Vuruş adedi ve anlık gerçek kritik yüzdesi (%)
- Hızlı Yönetim: Tek tıkla verileri sıfırlama butonu
- İnteraktif İstasyon Modülleri (7 Farklı İstasyon):
Oyuncular sığınak kontrol panelinden diledikleri istasyonu haritaya yerleştirebilir veya depoya kaldırabilir:- Şahsi Demirci: Güvenli ve hızlı +basma alanı
- Özel Depocu: Depo ve nesne market erişimi
- Biyolog Çadırı: Şehre gitmeden görev teslimi
- Simyacı Ocağı: Ejderha taşı simyası arındırma ve geliştirme
- Genel Satıcı: Temel market malzemelerine anında erişim
- Hasar Test Kuklası: Ölümsüz hedef üzerinde canlı DPS testi
- Kadim Ejderha Heykeli (VNUM: 6118): Görsel prestij sağlayan Kırmızı Ejderha Anıtı
- Sığınak Kademe Yükseltme (Level 1 - 5):
Sığınak seviyesi yükseltildikçe yerleştirilebilecek istasyon kapasitesi artar (Maksimum 7 istasyona kadar genişletilebilir). - Arkadaşını Sığınağa Davet Et:
Oyuncular arkadaşlarının karakter adını girerek davet gönderebilir. Karşı taraf daveti onayladığı anda doğrudan arkadaşının sığınağına ışınlanır; birlikte hasar testi yapabilir ve vakit geçirebilirler!
Sığınak Yönetim Arayüzü & İstasyon Kontrol Kartları
Canlı Hasar & DPS Ölçer (Floating HUD)
❖ KURULUM ÖZETİ ❖
Paket içerisinde Server Source (C++), Client Pack (Python) ve Veritabanı (TXT / SQL) dosyaları eksiksiz olarak klasörlenmiştir:
1. 01_Server_Source: service.h, char.h, char.cpp, char_battle.cpp, cmd.cpp, cmd_general.cpp
2. 02_Server_Database_Proto: mob_proto, mob_names (TXT ve SQL hazır)
3. 03_Client_Pack: npclist.txt, uiHideout.py, game.py eklemeleri
4. 04_Documentation: Adım adım kurulum kılavuzları
Gizli içerik
Bu içeriği görmek için cevap yazmalısınız.