- Dc
- fatihbulut
Merhabalar, Alıcılar açısından daha iyi bir konu sunmanız adına böyle bir örnek paylaşım yapmaya karar verdim. Açacağınız konularını lütfen üşenmeden özenerek açın.
Bu gereksinimler ile hiç bir konu açacak kullanıcıyı sınırlandırmıyoruz. Bunların dışına çıkmak sizin hayal gücünüze bağlı. Ancak bu gereksinimleri atlayarak bir konu açmanız yanlış olur. Konunuz kapatılabilir veya gösterimden kaldırılabilir.
Belirtiğim gereksinimlerin sırasının hiç bir önemi yoktur.
Açacağınız Tasarım Konularını altta Vereceğim Düzene Uydurarak açınız.
İlk olarak tasarımlarınız hakkında bilgi verin.
Ne zamandır bu işle uğraşıyorsunuz , kimlerle çalıştınız , ne tür işler üzerinde çalışıyorsunuz.
Daha önceden yaptığınız tasarımları yollayın.
Tasarımlarınızı yollamak nasıl bir kalitede iş yaptığınızı anlatır .En az 3 adet tasarım eklemeyi unutmayınız.
Son olarak iletişim bilgileri.
Discord, ts3 adresi, steam vb sosyal hesaplarınızı iletişim için ekleyebilirsiniz.
Konu açmadan önce bu gereksinimlere dikkat edeceğiniz gibi daha önceden açtığınız bir tanıtım konusu varsa başka açmanıza gerek yoktur. Aynı konu üzerinden devam edebilirsiniz.
Teşekkürler
Saygılarımla,
Bu gereksinimler ile hiç bir konu açacak kullanıcıyı sınırlandırmıyoruz. Bunların dışına çıkmak sizin hayal gücünüze bağlı. Ancak bu gereksinimleri atlayarak bir konu açmanız yanlış olur. Konunuz kapatılabilir veya gösterimden kaldırılabilir.
Belirtiğim gereksinimlerin sırasının hiç bir önemi yoktur.
Açacağınız Tasarım Konularını altta Vereceğim Düzene Uydurarak açınız.
İlk olarak tasarımlarınız hakkında bilgi verin.
Ne zamandır bu işle uğraşıyorsunuz , kimlerle çalıştınız , ne tür işler üzerinde çalışıyorsunuz.
Daha önceden yaptığınız tasarımları yollayın.
Tasarımlarınızı yollamak nasıl bir kalitede iş yaptığınızı anlatır .En az 3 adet tasarım eklemeyi unutmayınız.
Son olarak iletişim bilgileri.
Discord, ts3 adresi, steam vb sosyal hesaplarınızı iletişim için ekleyebilirsiniz.
Konu açmadan önce bu gereksinimlere dikkat edeceğiniz gibi daha önceden açtığınız bir tanıtım konusu varsa başka açmanıza gerek yoktur. Aynı konu üzerinden devam edebilirsiniz.
Teşekkürler
Saygılarımla,
VIP
Markanı Öne Çıkar 720 x 90
En stratejik pozisyonlarda maksimum görünürlük
TIKLA