- Dc
- fatihbulut
Metin2 Yılan Başlığı Yapımı, +Basma ve En İyi Efsun Rehberi
Metin2 dünyasında zirveye oynayan 120. seviye bir oyuncuysanız, karakterinizin gücünü gerçek anlamda taçlandıracak o özel parçayı arıyorsunuz demektir: Yılan Başlığı. Tüm karakter sınıfları (Savaşçı, Sura, Ninja, Şaman ve Lycan) tarafından giyilebilen bu efsanevi kask, sadece savunma değil, aynı zamanda sunduğu büyü ve yakın dövüş saldırı bonuslarıyla oyunun en prestijli eşyalarından biridir. Peki, bu kaskı nasıl elde edebilirsiniz ve kusursuz bir hale getirmek için neler yapmalısınız? İşte adım adım rehberimiz:
Üretim İçin Gerekli Malzemeler:
Yılan Başlığı, 120 seviye bir oyuncu için sadece bir kask değil, oyunun son safhalarında ayakta kalmanın anahtarıdır. Şimdiden iyi oyunlar ve üretimde bol şanslar!
Metin2 dünyasında zirveye oynayan 120. seviye bir oyuncuysanız, karakterinizin gücünü gerçek anlamda taçlandıracak o özel parçayı arıyorsunuz demektir: Yılan Başlığı. Tüm karakter sınıfları (Savaşçı, Sura, Ninja, Şaman ve Lycan) tarafından giyilebilen bu efsanevi kask, sadece savunma değil, aynı zamanda sunduğu büyü ve yakın dövüş saldırı bonuslarıyla oyunun en prestijli eşyalarından biridir. Peki, bu kaskı nasıl elde edebilirsiniz ve kusursuz bir hale getirmek için neler yapmalısınız? İşte adım adım rehberimiz:
Yılan Başlığı Nasıl Elde Edilir?
Bu kaskı canavarlardan düşürmeyi veya sandıklardan çıkarmayı beklemeyin; çünkü Yılan Başlığı tamamen bir üretim (crafting) eşyasıdır. Onu elde etmek için Ejderha Bekçisi Jaharr'ı ziyaret etmeniz gerekiyor.Üretim İçin Gerekli Malzemeler:
- 2 adet Balathor'un Tendonu.
- 7 adet Don Kaplı Çekiç.
- 2 adet Balathor'un Kanadı.
- 10 adet Gece Jediti.
- 40 adet Yılan Deseni.
- 200 Gaya ve 20.000.000 Yang.
Yılan Başlığı +Basma ve Değerleri
Yılan Başlığı'nı geliştirdikçe karakterinize sağladığı defans ve saldırı gücü muazzam bir boyuta ulaşır.- +0 Seviyesinde: 27 Defans ve +%1 Büyü/Yakın Dövüş Saldırısı verir.
- +9 Seviyesinde: 121 Defans ve +%9 Büyü/Yakın Dövüş Saldırısı değerine ulaşır.
- +15 Seviyesinde: Bu kask tam 233 Defans ve +%16 Büyü/Yakın Dövüş Saldırısı ile karakterinizi durdurulamaz bir güce ulaştırır.
Değişken Bonuslar ve SungMa İradesi
Yılan Başlığı’nı diğer kasklardan ayıran en önemli özellik, üzerinde yer alan değişken bonuslardır. Üretildiği andan itibaren üzerinde SungMa İradesi (STR, VIT, RES veya INT), Tamlık, Büyüye Karşı Dayanıklılık, Canavarlara Karşı Direnç, Bloklama veya Okları Savuşturma gibi çok kritik özellikler bulunabilir. Özellikle SungMa İradesi değerleri +15 seviyesinde +38’e kadar yükselebilir, bu da yeni haritalarda hayatta kalmanız için hayati önem taşır.En İyi 5/5 Efsun Dizilimi
Kaskınızı efsunlarken (1-5 bonuslar) hem PvP hem de PvE performansınızı zirveye taşıyacak şu kombinasyonu kovalamalısınız:- Yarı İnsanlara Karşı Güçlü (+%10).
- Büyüye Karşı Dayanıklılık (+%15).
- Zehirleme Şansı (+%8) veya Saldırı Hızı (+%8).
- HP-Üretimi (+%30).
- Şimşek/Rüzgar/Ateş Dayanıklılığı (+%15).
Yılan Başlığı, 120 seviye bir oyuncu için sadece bir kask değil, oyunun son safhalarında ayakta kalmanın anahtarıdır. Şimdiden iyi oyunlar ve üretimde bol şanslar!