Neler yeni
XenForo Bannerlar
Modern AdBlock Uyarısı

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Genel Konular HP Poly Voyager Focus 2 uzun kullanımda rahat mı?

Anyturtle2

Süper Üye
Selam, HP Poly Voyager Focus 2 almayı düşünüyorum ama uzun toplantılarda rahat mı merak ediyorum. Mikrofon ve gürültü engelleme özellikleri iyi görünüyor, ancak saatlerce takınca kafa ve kulaklarda baskı oluşuyor mu? Kullanımı rahat olan var mı?

Benzer konular Forum Tarih
Genel & Off Topic 0 243

Benzer konular

Fatih Bulut

Süper Üye
Dc
fatihbulut
valla ben hiç kullanmadım ama internetten yorumlarına bir bakabilirsin

Nixonsboy1

Süper Üye
+1
Ben banka çağrı merkezinde çalışıyorum, günde 8 saat kulaklık takıyorum. Şu an kullandığım kulaklık artık kulağımı çok ağrıtıyor, o yüzden HP Poly Voyager Focus 2’yi denemek istiyorum. YouTube’da videolarına baktım, mikrofon baya iyi diyorlar ama gerçek hayatta öyle mi emin olamadım. Bizim ortam sürekli sesli, arka plan gürültüsü falan çok oluyor. Bu Acoustic Fence özelliği işe yarar mı, konuşurken müşteriler o gürültüyü duymaz mı? Bir de uzun takınca kulak terletiyor mu? Eğer rahat ve ses netse ciddi ciddi almayı düşünüyorum ama emin olamadım, deneyen varsa yazsın lütfen.

engincan

Yeni Üye
Ben yeni aldım sesim aramalarda daha net geldiğine dair yorumlar aldım. Sesi güzel blokluyor rahatsız olmadan, sorun çıkmadan aramalara katılabiliyorum. İstersen şu videoyu izle güzel anlatmışlar kulaklığı.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar