- Dc
- fatihbulut
Aura Taş Zırhı +9 Basma, Efsunlar ve Üretim Rehberi
Selamlar Metin2’nin karanlık sanat ustaları Suralar!
Üretim İçin Gereken Malzemeler:
Zırhın tüm seviyelerinde %20 Büyüye Karşı Dayanıklılık (BKD) ve -%6 Hareket Hızı sabittir,,.
Aura Taş Zırhı+9, Sura karakterinizin 90. seviye yolculuğundaki en sağlam kalesidir. Hem sunduğu 244 defans hem de %40 HP üretimi ile sizi haritalarda adeta bir ölümsüze dönüştürür!
Selamlar Metin2’nin karanlık sanat ustaları Suralar!
- seviyeye ulaştığınızda, savunmanızı ve HP üretiminizi zirveye taşıyacak, görseliyle de düşmanlarınıza korku salacak o meşhur zırhla tanışma vaktiniz geldi: Aura Taş Zırhı. Bu rehberde, Sura karakterinin vazgeçilmezi olan bu "Mor Parça" zırhı nasıl üretebileceğinizi, +9’a basarken neler gerektiğini ve en iyi efsun dizilimlerini adım adım inceleyeceğiz. İşte 12019 kodlu bu efsanevi zırh hakkında bilmeniz gereken her şey!
Bölüm 1: Aura Taş Zırhı Nasıl Elde Edilir? (100% Başarı)
Bu zırhı canavarlardan düşürmeyi beklemeyin çünkü o özel bir üretim eşyasıdır,. Elde etmek için Seungryong Vadisi'nin sol alt kısmında bulunan Seon-Pyeong'a gitmeniz gerekiyor,.Üretim İçin Gereken Malzemeler:
- 1 adet +9 Kara Büyü Zırh (Magic Plate Armor),.
- 3 adet Ejderha Pulu,.
- 4 adet Ejderha Pençesi,.
- 200.000 Yang,.
Bölüm 2: Seviye Seviye Defans ve Özellikler
Aura Taş Zırhı, 80. seviyeden itibaren giyilebilir ve artı bastıkça giyme seviyesi 90'a kadar yükselir,,.Seviye | Defans Değeri | HP Üretimi | Giyilme Seviyesi |
|---|---|---|---|
Aura Taş Zırhı+0 | 154 Defans | +%2 | 80,, |
Aura Taş Zırhı+5 | 204 Defans | +%20 | 84, |
Aura Taş Zırhı+9 | 244 Defans | +%40 | 90, |
Bölüm 3: +9 Basma Rehberi ve Gereken İtemler
Zırhınızı güçlendirirken Yang maliyetinin yanı sıra yüksek seviyeli malzemelere de ihtiyacınız olacak. İşte kademe kademe basma listesi:- +1, +2, +3: Sadece Yang (7.500 - 25.000 arası),.
- +4: 2x Şeytan Külü ve 40.000 Yang,.
- +5: 3x Buz Küresi+ ve 65.000 Yang,.
- +6: 2x Kuvars Kumu ve 90.000 Yang,.
- +7: 4x Büyülü Tohum, 1x Beyaz İnci ve 120.000 Yang,.
- +8: 2x Su Kristali, 1x Mavi İnci ve 150.000 Yang,.
- +9: 2x Mavi Kristal, 1x Kan Kırmızı İnci ve 200.000 Yang,.
Bölüm 4: En İyi Efsun ve Taş Dizilimi
Aura Taş Zırhı tam 3 adet taş slotuna sahiptir,. Bu slotlara; Yaşam Taşı, Korunma Taşı ve Savunma Taşı (veya hız için Hız Taşı, PvP için Büyü Bozma Taşı) ekleyebilirsiniz,.Tercih Edilmesi Gereken 1-5 Efsunları
Sura karakterinin hem tanklama hem de hasar gücünü artırmak için şu bonusları kovalamalısınız:- Max. HP (+2000): Hayatta kalmanız için olmazsa olmaz,,.
- Savunmalar: Kılıç, Bıçak, Çiftel, Pençe ve Ok Savunması (Her biri %15),.
- Saldırı Değeri (+50): Farm ve düello hızınızı artırır,,.
- Büyü Hızı (%20): Yeteneklerinizi daha sık kullanmanızı sağlar,.
- Hasar HP Tarafından Absorbe Edilecek (%10): Sürgün Mağarası gibi haritalarda canınızı doldurur,.
Gelişmiş (6-7) Bonuslar
Zırhınızı efsanevi seviyeye taşımak isterseniz; Yarı İnsanlara Karşı Direnç (+%10), Patron Hasarı Azaltma (-%5) veya Karanlık Taş / Büyü Çözme gibi becerilere +%5 hasar artışı ekleyebilirsiniz,.Aura Taş Zırhı+9, Sura karakterinizin 90. seviye yolculuğundaki en sağlam kalesidir. Hem sunduğu 244 defans hem de %40 HP üretimi ile sizi haritalarda adeta bir ölümsüze dönüştürür!