Neler yeni
XenForo Bannerlar
Modern AdBlock Uyarısı

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rehber Aura Taş Zırhı +9 Basma, Efsunlar ve Üretim Rehberi

Fatih Bulut

Süper Üye
Dc
fatihbulut
Aura Taş Zırhı +9 Basma, Efsunlar ve Üretim Rehberi

Selamlar Metin2’nin karanlık sanat ustaları Suralar!

1. seviyeye ulaştığınızda, savunmanızı ve HP üretiminizi zirveye taşıyacak, görseliyle de düşmanlarınıza korku salacak o meşhur zırhla tanışma vaktiniz geldi: Aura Taş Zırhı. Bu rehberde, Sura karakterinin vazgeçilmezi olan bu "Mor Parça" zırhı nasıl üretebileceğinizi, +9’a basarken neler gerektiğini ve en iyi efsun dizilimlerini adım adım inceleyeceğiz. İşte 12019 kodlu bu efsanevi zırh hakkında bilmeniz gereken her şey!

Bölüm 1: Aura Taş Zırhı Nasıl Elde Edilir? (100% Başarı)​

Bu zırhı canavarlardan düşürmeyi beklemeyin çünkü o özel bir üretim eşyasıdır,. Elde etmek için Seungryong Vadisi'nin sol alt kısmında bulunan Seon-Pyeong'a gitmeniz gerekiyor,.

Üretim İçin Gereken Malzemeler:

• 1 adet +9 Kara Büyü Zırh (Magic Plate Armor),.
  • 3 adet Ejderha Pulu,.
  • 4 adet Ejderha Pençesi,.
  • 200.000 Yang,.
Harika Bir Detay: Seon-Pyeong’da yapılan bu işlemin başarı şansı %100’dür,. Üstelik dönüştürme sırasında eski zırhınızdaki tüm taşlar ve bonuslar (efsunlar) yeni zırhınıza aynen aktarılır,.

Bölüm 2: Seviye Seviye Defans ve Özellikler​

Aura Taş Zırhı, 80. seviyeden itibaren giyilebilir ve artı bastıkça giyme seviyesi 90'a kadar yükselir,,.

Seviye​
Defans Değeri​
HP Üretimi​
Giyilme Seviyesi​
Aura Taş Zırhı+0​
154 Defans​
+%2​
80,,​
Aura Taş Zırhı+5​
204 Defans​
+%20​
84,​
Aura Taş Zırhı+9
244 Defans
+%40
90,​
Zırhın tüm seviyelerinde %20 Büyüye Karşı Dayanıklılık (BKD) ve -%6 Hareket Hızı sabittir,,.

Bölüm 3: +9 Basma Rehberi ve Gereken İtemler​

Zırhınızı güçlendirirken Yang maliyetinin yanı sıra yüksek seviyeli malzemelere de ihtiyacınız olacak. İşte kademe kademe basma listesi:

• +1, +2, +3: Sadece Yang (7.500 - 25.000 arası),.
  • +4: 2x Şeytan Külü ve 40.000 Yang,.
  • +5: 3x Buz Küresi+ ve 65.000 Yang,.
  • +6: 2x Kuvars Kumu ve 90.000 Yang,.
  • +7: 4x Büyülü Tohum, 1x Beyaz İnci ve 120.000 Yang,.
  • +8: 2x Su Kristali, 1x Mavi İnci ve 150.000 Yang,.
  • +9: 2x Mavi Kristal, 1x Kan Kırmızı İnci ve 200.000 Yang,.

Bölüm 4: En İyi Efsun ve Taş Dizilimi​

Aura Taş Zırhı tam 3 adet taş slotuna sahiptir,. Bu slotlara; Yaşam Taşı, Korunma Taşı ve Savunma Taşı (veya hız için Hız Taşı, PvP için Büyü Bozma Taşı) ekleyebilirsiniz,.

Tercih Edilmesi Gereken 1-5 Efsunları​

Sura karakterinin hem tanklama hem de hasar gücünü artırmak için şu bonusları kovalamalısınız:

1. Max. HP (+2000): Hayatta kalmanız için olmazsa olmaz,,.
  2. Savunmalar: Kılıç, Bıçak, Çiftel, Pençe ve Ok Savunması (Her biri %15),.
  3. Saldırı Değeri (+50): Farm ve düello hızınızı artırır,,.
  4. Büyü Hızı (%20): Yeteneklerinizi daha sık kullanmanızı sağlar,.
  5. Hasar HP Tarafından Absorbe Edilecek (%10): Sürgün Mağarası gibi haritalarda canınızı doldurur,.
Önemli Uyarı: Aura Taş Zırhı kendinden %20 BKD efsununa sahip olduğu için, efsun nesnesiyle ikinci bir Büyüye Karşı Dayanıklılık efsunu gelemez,,.

Gelişmiş (6-7) Bonuslar​

Zırhınızı efsanevi seviyeye taşımak isterseniz; Yarı İnsanlara Karşı Direnç (+%10), Patron Hasarı Azaltma (-%5) veya Karanlık Taş / Büyü Çözme gibi becerilere +%5 hasar artışı ekleyebilirsiniz,.

Aura Taş Zırhı+9, Sura karakterinizin 90. seviye yolculuğundaki en sağlam kalesidir. Hem sunduğu 244 defans hem de %40 HP üretimi ile sizi haritalarda adeta bir ölümsüze dönüştürür!