- Dc
- fatihbulut

Sevgili M2PVPServerler forum üyeleri,
Bugün, dünya tarihinin en önemli zaferlerinden birinin yıl dönümünü gururla kutluyoruz! 29 Mayıs 1453, yalnızca İstanbul’un fethi değil, aynı zamanda bir çağın kapanıp yeni bir çağın başlamasıdır. Fatih Sultan Mehmet’in üstün stratejisi, azmi ve kararlılığıyla Doğu Roma İmparatorluğu sona ermiş, İstanbul Türk-İslam medeniyetinin kalbi haline gelmiştir.
Bu büyük zafer, inancın, cesaretin ve aklın birleşimiyle kazanılmıştır. Fatih Sultan Mehmet ve kahraman ordusu, sadece bir şehri fethetmekle kalmamış, hoşgörünün ve adaletin hakim olduğu bir yönetim anlayışını dünyaya ilan etmiştir. İstanbul, Osmanlı İmparatorluğu döneminde ilim, sanat, kültür ve medeniyetin merkezi haline gelerek altın çağını yaşamıştır.
Bugün bizlere düşen görev, bu büyük mirası en iyi şekilde anlamak ve korumaktır. Fatih’in torunları olarak, onun azmini, ileri görüşlülüğünü ve adalet anlayışını yaşatmalıyız.
Bu vesileyle, başta Fatih Sultan Mehmet Han ve kahraman ordusu olmak üzere, bu büyük zaferi bizlere armağan eden tüm ecdadımızı rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.
M2PVPServerler forum ailesi olarak, tüm üyelerimizin 29 Mayıs İstanbul’un Fethi’nin yıl dönümünü kutlarız!

"Ya ben İstanbul’u alırım ya İstanbul beni!" – Fatih Sultan Mehmet